شرکت آنتروپیک، سازنده هوش مصنوعی کلود، به‌روزرسانی مهمی در قابلیت حافظه این ابزار اعمال کرده که تجربه کاربری را به‌طور محسوسی بهبود می‌بخشد. بر اساس این به‌روزرسانی، اکنون اطلاعاتی که کاربر در جریان گفت‌وگو با کلود مطرح می‌کند، میان بخش چت و محیط کاری Claude Cowork مشترک می‌شود.

پایان مشکل توضیح مجدد اطلاعات

پیش از اعمال این تغییر، کاربران هنگام جابه‌جایی از محیط گفت‌وگو به بخش Cowork ناچار بودند تمام جزئیات پروژه و اطلاعات مرتبط را دوباره برای هوش مصنوعی توضیح دهند. این مشکل به‌ویژه در پروژه‌های پیچیده و بلندمدت آزاردهنده بود.

با به‌روزرسانی جدید، کلود قادر است زمینه و اطلاعات یک پروژه را در سراسر محیط‌های مختلف پلتفرم حفظ کند و تجربه‌ای یکپارچه‌تر ارائه دهد. برای مثال اگر کاربری درباره برگزاری یک کنفرانس با کلود گفت‌وگو کرده باشد، اطلاعاتی مانند تعداد شرکت‌کنندگان، شهر محل برگزاری و فهرست سخنرانان به محیط Cowork منتقل می‌شود و هوش مصنوعی بدون نیاز به دریافت دوباره این اطلاعات، می‌تواند برنامه یا متن مربوط به کنفرانس را تهیه کند.

مدیریت کامل حافظه توسط کاربران

آنتروپیک همچنین امکان مشاهده، ویرایش و حذف اطلاعات ذخیره‌شده در حافظه کلود را در اختیار کاربران قرار داده است. این بدان معناست که کاربران کنترل کاملی بر داده‌هایی دارند که هوش مصنوعی درباره آن‌ها به یاد می‌سپارد.

به گفته این شرکت، کلود به‌طور پیش‌فرض اطلاعات حساس شامل داده‌های مربوط به سلامت، نژاد، قومیت، باورهای مذهبی و دیدگاه‌های سیاسی را در حافظه خود ذخیره نمی‌کند. با این حال کاربران می‌توانند در بخش تنظیمات، ذخیره برخی از این اطلاعات را به صورت دستی فعال کنند. همچنین در صورت ذخیره شدن یک موضوع حساس، کلود کاربر را مطلع خواهد کرد.

دسترسی برای همه کاربران

قابلیت جدید حافظه کلود از ۲۵ اوت ۲۰۲۶ برای کاربران تمام طرح‌های رایگان، Pro و Max در نسخه‌های وب، دسکتاپ و موبایل فعال شده است. کاربران سیستم‌عامل‌های iOS و اندروید برای بهره‌مندی از این قابلیت باید برنامه کلود را به آخرین نسخه به‌روزرسانی کنند.